Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Calamiteitendienst

Calamiteiten komen altijd onverwachts en brengen nare gevolgen met zich mee. Op deze momenten van chaos kunt u op ons rekenen, wij beschikken over een professionele calamiteitenservice. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor onze hulp bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandschade, waterschade of stormschade. Of het nu gaat om een huis, school, hotel, restaurant, kantoor, winkelcentrum of een overheidsinstelling. Wij zijn in het bezit van de juiste materialen om u snel en vakkundig van dienst te zijn. Met onze calamiteitenschoonmaak bent u ervan verzekerd dat wij uw gebouw grondig reinigen waardoor u er weer snel gebruik van kunt maken.

JIF diensten komt zo snel mogelijk bij u ter plaatse om de omgeving weer schoon en leefbaar te maken. Onze medewerkers zijn getraind om deskundig te handelen in elke situatie. Wij garanderen u dan ook het beste resultaat bij elk type calamiteit.

Met spoed alles weer schoon krijgen?

Wij staan 24 uur per dag voor u in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandstade, waterschade of stormschade.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier.
070-2196830
info@jifdiensten.nl

24 uur
per dag