Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Sanitaire dieptereiniging

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Gasten en medewerkers verwachten dat de toiletten en andere sanitaire voorzieningen goed bijgehouden worden. Na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken ook vervuild. Door middel van een dieptereiniging kan JIF diensten u hier van af helpen.

Voor een optimale hygiëne is dagelijks onderhoud niet voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen te behandelen. Verschillende soorten vuil gaan zich opstapelen op deze plekken waardoor er bacteriën ontstaan. Hiervan zijn stankoverlast, storingen en verstoppingen de gevolgen. Door dit te voorkomen is regelmatige dieptereiniging van groot belang. Hiermee worden wastafels, afvoeren, kranen, spoelreservoirs, toiletten, toiletzittingen, urinoirs, et cetera als geheel of gedeeltelijk gedemonteerd om deze zo te ontdoen van alle vervuiling.

Met spoed alles weer schoon krijgen?

Wij staan 24 uur per dag voor u in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandstade, waterschade of stormschade.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier.
070-2196830
info@jifdiensten.nl

24 uur
per dag