Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Parkeergarages

Een schone parkeergarage is een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van uw bedrijf. De bezoekers komen hier als eerst binnen en daarom moet hij/zij een goede eerste indruk hebben. Parkeergarages worden vuil en smerig door intensief gebruik van voertuigen. Daarnaast maakt de uitstoot van uitlaatgassen de vloer extra vuil en resulteert dit in gelekte olie en rubbersporen die banden achterlaten op de vloeren. JIF diensten is specialist in het periodiek reinigen van parkeergarages. Dit zorgt voor een professioneel aanzicht en bevordert de veiligheid van de bezoekers.

Wij bieden u een totaalreiniging van de gehele parkeergarage doormiddel van machinaal schrobben en vegen van de vloeren. Met onze specialistische hogedruk- en straalapparatuur, kennis en ervaring zijn wij in staat om de totale schoonmaak van parkeergarages snel en vakkundig te verzorgen.

Met spoed alles weer schoon krijgen?

Wij staan 24 uur per dag voor u in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandstade, waterschade of stormschade.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier.
070-2196830
info@jifdiensten.nl

24 uur
per dag