Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Ouderenzorg

Wij bieden ook vaste zorg aan ouderen. Een hygiƫnisch schone omgeving draagt bij aan een fijn verblijf voor de bewoners. Onze medewerkers maken dit graag voor u mogelijk. Zij zullen altijd met een glimlach op het gezicht de woonomgeving van de ouderen schoonmaken en een praatje met ze maken.

Wij nemen graag de huishoudelijke taken uit handen waar ouderen zelf moeite mee hebben. Voor sommige is dit het schoonmaken van de ramen of de badkamer maar voor de ander weer stofzuigen of wassen maar ook boodschappen doen. Wat de oudere zelf nog kunnen of graag doen, kan gewoon gedaan blijven worden. Andere dingen nemen wij graag uit handen of we helpen en begeleiden zoveel mogelijk waar nodig.

Daarnaast maakt Just International Facilities het mogelijk dat de ouderen niet meer eenzaam hoeven te zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld weer een hobby oppakken of een gezamenlijke wandeling maken. Graag gaan wij met u in gesprek wat we kunnen betekenen. Van te voren kunnen we een plan maken waarin de wensen staan beschreven als wanneer de hulp komt en welke werkzaamheden hij/zij gaat uitvoeren.

Met spoed alles weer schoon krijgen?

Wij staan 24 uur per dag voor u in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandstade, waterschade of stormschade.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier.
070-2196830
info@jifdiensten.nl

24 uur
per dag