Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Straat- en terrasreiniging

Een mooi aanzicht staat verzorgd voor het aanzicht van uw bedrijf of woning. Daarom is straat- en terrasreiniging op zijn tijd van belang. Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene/zwarte aanslag en weersinvloeden verpesten niet alleen het aanzicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan. Daarnaast kan het vanwege bijvoorbeeld gladheid ook gevaarlijk zijn voor bezoekers als uw straat of terras erg vuil is. Het is dus van belang dat dit voorkomen wordt. Wij beschikken over speciale reinigingsapparatuur om uw omgeving grondig te reinigen. Zo kunnen wij in een korte tijd uw terras of bestrating prachtig schoon maken.

Voor de schoonmaak maken wij onder andere gebruik van stoomreiniging, gepaste hogedruk en machinaal schrobben. Dit is een van de meest effectieve manieren om vuil te verwijderen. Hierbij worden geen chemicaliƫn gebruikt en zo is het milieuvriendelijk. Daarnaast wordt de hogedrukspuit in sommige situaties ook gebruikt. JIF diensten voorziet u graag van een schone omgeving!

Met spoed alles weer schoon krijgen?

Wij staan 24 uur per dag voor u in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten. Denk hierbij aan brandstade, waterschade of stormschade.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier.
070-2196830
info@jifdiensten.nl

24 uur
per dag