Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Personeel

Vacatures

Bij JIF diensten is iedere medewerker even belangrijk, of je manager, directeur of schoonmaakmedewerker bent. Ons bedrijf draait om mensen en daarom investeert onze organisatie veel in onze medewerkers. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier aan het werk is.

Stuur je CV (met foto) en motivatiebrief naar info@jifdiensten.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Werving

Bij JIF diensten vinden wij een goede, juiste werving en selectie van ons personeel en het binden van medewerkers aan ons bedrijf enorm belangrijk. Dit heeft daarom onze dagelijkse aandacht. Hiermee voorkomen wij een hoge mate van verloop dat de continuïteit en kwaliteit van ons werk bevordert.

Onze medewerkers zijn getraind in het afnemen van interviews en hanteren hierbij de gebruikelijke selectiecriteria zeer kritisch. Daarnaast letten zij uiteraard ook op de motivatie en achtergrond van de sollicitant. Het is daarbij belangrijk te weten of de kandidaat affiniteit heeft met de schoonmaakbranche. Ook willen wij graag weten hoe de huiselijke omstandigheden zijn in verband met de tijdstippen waarop onderhoud- en schoonmaakactiviteiten bij de opdrachtgevers moeten worden verricht. Zo voorkomen wij teleurstellingen aan beide kanten.

Selectie

Bij aanname of overname van nieuwe medewerkers worden tijdens sollicitatiegesprekken ook de door JIF diensten gewenste gedragskenmerken toegelicht. In het gesprek wordt gekeken in hoeverre de (mogelijk) nieuwe JIF diensten medewerker hieraan voldoet en of hij/zij hierin eventueel moet worden getraind.

Binnen onze organisatie hebben we gedragskenmerken vastgesteld. Deze zijn het meest bepalend voor de manier waarop wij met elkaar en onze relaties omgaan.

Voor onze uitvoerende medewerkers geldt:

  • Inlevingsvermogen (kunnen denken als iemand anders);
  • Klantgerichtheid (weten wat voor u als klant belangrijk is);
  • Samenwerken (samen een moeilijke klus klaren);
  • Initiatief (uit jezelf iets doen zonder dat iemand daar om vraagt);
  • Verantwoordelijkheid (zorgen dat iets goed wordt afgemaakt, door jezelf of iemand anders);
  • Kwaliteitsgerichtheid (het beste resultaat willen behalen)

Voor managers hebben wij hieraan de volgende gedragskenmerken toegevoegd:

  • Individueel gericht leidinggeven (individuele medewerkers coachen in het kader van de uitvoering van hun werkzaamheden);
  • Groepsgericht leidinggeven (het stimuleren van samenwerking en teamwork);
  • Delegeren (de kunst van het ‘loslaten’)

De volgende aspecten bekeken:

Beheersing van de Nederlandse taal

Initiatief en zelfstandigheid

Leeftijd

Overige persoonlijke vaardigheden

Nevenfuncties

Arbeidsverleden

Kinderopvang

Technisch inzicht

Opleidingen

Sociale vaardigheden